Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu när festen är över

är det åter dags att dra sig tillbaka
hem igen
Hem till sin trygga vrå och säng
För borta bra men hemma bäst
För visst är det så
Så nu är det dags för oss alla att
tacka värden för ett riktigt trevligt
och givande party för att sedan
börja gå
För ha det så bra nu allihopa, så syns
vi och hörs någon gång i framtiden
Hej då…

Nu när festen är över!

Ken Cassel
1/7-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-01 02:42



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Borta bra men hemma bäst...:-))
2018-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel