Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De sa..

De sa att han
inte var bra
för mig.
Ville skydda
mig mot
något jag inte
såg eller kände.
Överbeskydda.
Vi hade våra
äventyr,sagor
upptäckarlust
tillsammans
bara vi.
Hemligheter
vi inte delade
med andra.
När vi åkte
iväg på
mopeden
jag baktill
knattret,
och doften
av världen.
Det fanns perioder
när du åkte
iväg ensam
när abstinensen
blev för stark.
Periodare.
Inte ens
jag räckte
till
för att
lindra.
Jag har den
lilla skattkistan
kvar.
Den du snickrade ihop
klädde med mosaik
och gömde alla
våra äventyr i.
Ett gulnat
fotografi
du och jag på
mopeden,
en pappa
och hans
lilla dotter.
De sa att
du inte
var bra
för mig.
Jag har
aldrig
förstått det.





Övriga genrer av HenrysDotter
Läst 167 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-01 09:24



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berör i hjärtat...
2018-07-01

    ej medlem längre
Den här borde Du klottra ner på en stolpe på någon hållplats eller tågstation någonstans. Jag gillar formatet och det envisa motståndet
2018-07-01
  > Nästa text
< Föregående

HenrysDotter
HenrysDotter