Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HEMBESÖK HOS SJÄLEN

Jag besökte
min vän själen
här om natten.

Kom in i tamburen
där hängde rocken och hatten
skorna slängda
med strumpor inklämda.

Smög in i köket
kastruller huller om buller
maten kvar på faten
de va rena stöket.

Kikade in i sovgemaket
där låg han.... eländig
som en krake
krasslig å klen
stirrande upp i taket.

-VAD HAR JAG GJORT.....
utbrast jag förtvivlat.
Vid din sida
vill jag stå
så vi får lida
båda två.

Han stirrade ilsket på mig.
- Du sover ju för tusan....
vi får snacka om det här
i morgon.




ZZZZZZZ....... hälsar Gurra!




Fri vers av gunnnar nylund VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-07-01 21:09



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Själfullt bra
2018-07-02

  stig wikman
BRA , vetja.
APPLÅD.
2018-07-02

  gunnnar nylund VIP
Nja, han dricker bara aqua destillata,
möjligen me några stänkare av vitae.
2018-07-01

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Jaså ! Han ha haft hembesök af självaste själen,som befunnen drucken på sofflocke,den slöfocken.
2018-07-01

    Sefarge VIP
Spegelaktigt
Dubbeltydigt
Dunderbravo
Skrivet!
:)
2018-07-01

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra skrivet!
2018-07-01
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP