Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt


Livsglädje

Livsglädje

Tjusas du av det andra äger
Trodde du det var menat till dig
Men har du då ej numera förstått
Att vara nån annan är aldrig din grej

Nej, sök dig själv varhelst du går
Sök bak och fram, genom tidens reva
Det finns bara en, du är unik
Aldrig mer ges du chans till att leva

Så ta vara på var sekund, upplev allt som finns
Låt ditt väsen växa, få formas i munter dans
Livet är fullt utav mening och beviset för det är du
Så tänk om någonting felat: Tänk om du aldrig fanns




Bunden vers (Rim) av Mats VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-02 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP