Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem ska jag lyssna på?

Känslan säger "si". Förståndet säger "så". Olyckskorpar förutspå. Vem ska jag lyssna på? 
Dagen som är grå.  Ryggsäcken, ett helt sjå. Bruset trycker på. Inte lätt att höra då.


Ner i källan djup och klar, går jag för att söka svar. Står där ensam och bar. Lyssnar och drar.  Frågan blir uppenbar. Svaret, det enda kvar.




Bunden vers (Rim) av Margo
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-02 09:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den inre rösten argumenterar och finner svaret. Men vilket?
2019-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Margo
Margo