Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom mig aldrig för nära

kom mig aldrig för nära
ty
under parketten ligger
döda hundar
stank av urin och metallrakhyvlar
på andra sidan jorden
brinner solen och
jag hinkar whiskey
nynnar vaggvisa
för det barn som akdrig blir fött
och asfalt och betong
blir poesi
och bär mitt
kött utanpå huden
för en ynka femhundring
viger jag
mitt liv åt männen och
säljer min körsbärsröda mun




Fri vers av liz
Läst 484 gånger
Publicerad 2006-06-10 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

liz
liz