Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att göra sig sexig

Att göra sig sexig

med yttre attribut

är det mest osexiga

man kan göra

om man saknar

inre förutsättningar




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-03 02:31



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Varför sminkar sig då kvinnor med slöja, mycket svart runt ögonen, markerade ögonbryn och läppstift? Är det deras sätt att göra sig sexiga, de som allra minst borde göra det?
2018-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP