Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej, inte "profil"!

Jag vill påpeka med emfas
att fastän jag gillar kultur
som dikter, akvarell och skulptur
är det mig främmande som stil
att vara så kallad profil -
nej, hellre ses jag en face!




Bunden vers (Rim) av Björn Nilsson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-03 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP