Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luftbubbla...

När jag nå´n gång börjar berätta hur
jag mår och har det, säger folk att de vet
precis hur jag har det och hur jag mår...

Det glädjer mig ju mycket, så jag frågar
alltid, hur är läget för mig nu då...
Det är ju gott att de vet allt fastän
att vi inte har setts på länge,
ibland går det t o m år innan vi råkas.

Men jag får inget svar, min fråga blir
som vanligt hängande i luften...

Och jag säger, vilken luftig diagnos!!!






Övriga genrer (Kåseri) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-04 01:21



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Att läsa, eller bara uppleva, människor och texter, 'varat' i livet, det är väl en, för att parafrasera dig här, en lustbubbla?
2018-07-04

  BenGust VIP
Luftbubblor är tydligen något man bara säger i förbifarten, i brist på annat.

Varje mänska bär på sin hemlighet, sitt lidande utan att en annan anar ett dyft.
Och anar man nåt, håller man tyvärr ofta klaffen.


2018-07-04

  ULJO
Fyndigt
2018-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt