Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskyldiga små lekar!

Hanna leker med Pelle
medan Danne leker med Josefin medan
Kalle leker med Mia
Och alla har det så kul
Leker skottkärra med varann då den ena av dem
måste gå på sina händer för att sedan försöka
brotta ner sin motståndare
Och den här gången så vann Danne och Josefin
För titta så lyckliga de nu tycks vara med sina
söta små flin
Och då Hanna och Pelle nu kräver en revansch
Kalle och Mia säger att den här gången så har de
andra paren inte en chans…

Oskyldiga små lekar!

Ken Cassel
4/7-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-04 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel