Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar


Förlåta

allt kan förlåtas

men 

kärlek överlever inte allt

de döda kan inte återuppväckas

Dödens sömn är  evig 

ALLT går att förlåta




Fri vers av Maiah VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-07-05 08:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark
2018-07-25

    Lars J
Tankar är våran gåva och ibland är de riktigt kloka såsom beskrivna i denna dikt.
2018-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP