Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄLSKA

Det sägs att man kan bara älska
en person åt gången...
Det stämmer inte alls säger jag...

Jag har älskat många samtidigt...
Och älskar fortfarande många...
Utan att det blivit en nackdel för någon...
I varje fall vad jag har märkt...

Och jag älskar även folk som inte älskar mig...
För jag hoppas ju att de skall ändra sig...
Innan jag hinner att dö...

Men det är klart, jag skriver inte
folk på näsan att jag älskar dem,
men visar det i handling
och hoppas att de då
skall lägga märke till det...




Övriga genrer (Kåseri) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-05 18:34



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Kärlek finns för alla
2018-07-06

  ULJO
Man älskar på olika sätt
2018-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt