Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök till haiku. Funkar?


Ensam natt

Nattens köld glimmar

Vindar ensamma ilar

Längtan lågar fjärran




Bunden vers (Haiku) av Hopplös själ
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-06 02:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ