Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gör som alla andra svenskar gör just nu

Bokar mig framför storbildsteven / filmduken
i väntan på att VM - matchen mellan Sverige
och England ska komma igång
Och det med en kall bira i min ena hand
De kaxiga engelsmännen som jag hoppas att de
svenska spelarna ger en riktig omgång
Ger dem rejält med mycket stryk
Ger dem vad de tål på deras smutsiga byk
Sopar mattan med dem för att sedan utbringa
en riktig skål
MÅÅÅÅLLLLL
Alla svenskar blir så glada
Så pass glada att några svenskar på bordet börjar
att dansa Lambada
Vicka på höfterna och stjärtarna i takt med
hurrar ropen
Så låt oss nu hoppas att det blir så, så att vi
framåt finalen kan gå
För drömma får man väl ändå göra ändå

Ja, jag gör som alla andra svenskar och bokar
mig framför Tv´n medan jag hoppas så…

Ken Cassel
7/7-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-07 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel