Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
To do list


En helt vanlig lördag

jag har städat ur kylen, grundligt

jag har städat under diskbänken, supernoggrant

jag har schamponerat hunden till en skumboll

 

jag är otröstlig över att Sverige inte gick vidare

bollen rullade åt fel håll

 

som livet för övrigt, både sol och regn




Fri vers av Maiah VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-07-07 18:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA livets alla små händelser och känslor slår olika ..
2018-07-25

  Tabac VIP
Livet är en studsande boll... ;)
2018-07-07

  stig wikman
Håller helt och fullt med dig.
TACK.
2018-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP