Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mord

Det finns mord på vägar dit resor bär
Det finns miljoner själar som vägrar fara dit
Om morgonen är livet, blir kvällen tvär
Men när de båda tas för givet förhindras en visit

Som annars hade slutat med röda streck i snön
Eller händer runt en hals
Ett knytnävsslag i sjön

Men om kvällen är livet och morgonen ser på
Följer viskningar kanske med på färden
Och då är det nog egentligen bara otur ändå
Om yxor slår slint över gärden




Fri vers (Fri form) av Ljungeld
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-07 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ljungeld
Ljungeld