Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några enkla ord från min penna!


Spännande i valet 2018!

Ilska å försmäktande 

hur skall det gå?

vi klarar inte av det

De viftar ju med 

flaggan...

råttona flyr skutan

Israel är kär i

Norden.....

å hakan hänger

så vi känner!

Skröplig tar

parti!

Men inte 

utan smil!

 

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 204 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-07-08 16:34



Bookmark and Share


  anits VIP
Det är alltid lika spännande med val, ingen vet hur det kommer att gå!
2018-07-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, valet kommer att bli en riktig rysare.
2018-07-09

  ResenärGenomLivet VIP
Det är nog alltid lika spännande med val...ja, hur ska det gå?
2018-07-08

  SatansSon VIP
jag ska rösta på vänsterpartiet. och jag hoppas att sossarna vill ge dem ministerposter. helst slipper jag valet och kommer till himmelriket istället.
2018-07-08

  aol
Bra skriftat Birger,
2018-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy