Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har försökt rimma, försökt :P Gillar egentligen inte rim, men det var kul att prova.


Flickan och Pojken

Smultron röda läppar
söta små ben
skyndar till festen
hon får inte bli sen

Med nya skor ifrån dior
rosa liten klänning
och blommor i sitt hår

Som festens primadonna
smal o sensuell
träder hon in
detta är hennes kväll

trånande blickar
byxor som blir för trånga
fumlande händer
ja dom är många

plötsligt får hon syn
på hennes drömmars prins
han var så ståtlig
ja, den snyggaste som finns

Han lockar henne till sig
bjuder på en en drink
Hon stapplar, ramlar och
spyr upp sitt inre i en hink

Hon dricker mer och blundar
inte ett dugg hon undrar
om det kanske var ett piller
i hennes glas

Vet inte att
detta är kvällen då
alla framtidsdrömmar går i kras

Stapplande ben
faller i trappan
pojken fattar inte
att detta kommer ge henne men

han konkar på kroppen
upp till sängen
den som bestämmer
jo det är ju herr snoppen

hon ligger så stilla
vacker
Omedveten om att
drömprinsen nu gör
Henne illa

Stönande och blind
berusad av begär
Smeker han sedan magen
Och vet inte att om
några månader är den
Alldeles trind

Flickan med dom röda läpparna
hon som tömde flaskhalsar
På löpande band
går snart med
ett barn i sin hand




Fri vers av unhappyvoices
Läst 366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-10 13:57



Bookmark and Share


  Zara VIP
komiskt..sorlgig..och rimm som jag alltid hatar emd dom gjorde den här sagan!

tack för den här!

/Z
2006-06-10
  > Nästa text
< Föregående

unhappyvoices
unhappyvoices

Mina favoriter
Du pumpar bra, sa jag.