Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plockar undan det trasiga

Strålar, ändå en skugga bakom mig.
Lycklig, ändå med hjärterum som gråter. 
Hel, ändå med delar i bitar.

Plockar undan det trasiga. Dukar fram det hela.
Serverar, fastän porslinet är kantstött.

Ler mot min spegelbild fastän glaset har en spricka.




Fri vers av Margo
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-09 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Margo
Margo