Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semester


Jag hade tänkt, så noga planerat
Såg dom så tydligt, alla 28 dagar
En väldig massa timmar
Tid att ta igen
Sova ut och vänta in

Jojo, så var det tänkt planerat å klart
men nånting kom emellan

Livet








Fri vers av Anonymussi
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-10 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anonymussi