Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trygghet


Toscana

Vägen vänskap
Inte spikrak, inte självklar
Sårbar och snårig
Generöst förlåtande när felstegen blir ett marathon




Fri vers av Anonymussi
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-20 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anonymussi