Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vanmakt


Flykt

Nån drunknar när flykten är en utväg
Nån kvävs på vägen mot en frihet
där alla de rädslor som landat i tiden under tiden luktar oro
Vem är du, vem blir du när jag inte vet vem du är?




Fri vers av Anonymussi
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-20 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anonymussi