Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efteråt

Någonstans
där himmel möter hav
ja, längs med horisonten

Där svävar jag nu
tyngdlös i tanken
i omtanken om er som ännu
bara ser en horisont

Vi möts igen en dag
en kväll
en natt
när det är dagas
eller inte

Låt inte tanken
inte ge dig tröst
Vi svävar




Fri vers av Anonymussi
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-04 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anonymussi