Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hejdå


Nu står jag själv, ensam med
drömmen om enheten
i evigheten
Jag stelnadei livet som ska levas, stod still
hejdade dig, du som trodde
litade på exakt samma, att
ansvaret var mitt.
Nåja, nu tog du steget men jag
tänker stanna i känslan
för att säkert veta
när det är dags att lämna den zon som rymmer besvikelsen
Lärdomar ska läras, sparas och äras
men inte ältas
Nu väntar det nya




Fri vers av Anonymussi
Läst 120 gånger
Publicerad 2019-10-19 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anonymussi