Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Törst


Längta

164 000 meter vibrerar när du går
Fortplantar en rörelse som landar i mitt bröst
Jag känner din hand som om den vore i min
Otillåtet, oförlåtligt smakar jag på känslan, den längtan som bara vill
komma närmare, nära
Törs jag vänta, vågar jag säga att jag satt livet på paus
på paus för att låta dig komma ikapp eller
låta dig invänta min ankomst




Fri vers av Anonymussi
Läst 158 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-20 23:36



Bookmark and Share


  S~A •••
Såå bra
2018-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Anonymussi