Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arton månader

För två dagar sen berättade du vänligt för mig att du inte älskade mig längre.
Ikväll sa du "livet går vidare".
Ja, för dig går livet vidare.
För mig hamnar jag i samma träsk.
Samma mörka djupa träsk som jag var dömd att leva i samma stund som jag föddes.
Det vi hade tillsammans var bara en parantes i livets mörker.
Du gav mig ljuset, livet.
Men du tog också det ifrån mig.
Ljuset
Och
Livet

Idag sa du till mig att vi aldrig mer kommer vara tillsammans.
Livet går vidare.

Livet går inte vidare.
Livet skrattar mig i ansiktet.
Förlorare.
Förlorare i livets spel.
Igen.




Fri vers (Fri form) av Projekt överleva
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-10 00:55



Bookmark and Share


  HenrysDotter
Livet går vidare...så lätt att säga av den som går vidare,men inte för den som blir kvar.
2018-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Projekt överleva