Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Begränsat möte en natt i februari.


det blir aldrig vi

den natten var som i en dröm
två gröna ögon
stora svarta klot
såg in i mig
och smekte min själ
en hand rörde vid en annan hand
den hand som smekte min kind
försiktiga läppar som förde sig samman
varm tunga mötte annan tunga
andetag som fick tyngd
het andedräkt mot min hud
händer som söker sig framåt uppåt nedåt
i flera timmar blev det så
i flera timmar var det vi två
ett huvud på ett bröst
en hand på mitt bröst
händer som kittlar
händer som smeker
två lika ögon såg in i varandra
två lika själar fick träffa varandra
i en natt som var som en dröm
i en dröm som var som ett liv
men även en dröm har ett slut
vissa drömmar kan man glömma
denna dröm finns kvar
även efter jag har vaknat
kanske blir det alltid så
kanske finns du alltid kvar
i en enda natt
en natt som var som i en dröm




Fri vers av Projekt överleva
Läst 31 gånger
Publicerad 2024-02-05 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Projekt överleva