Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du finns inte

Tänk att två som älskat
Numera är som två främlingar.

Tänk att två läppar som har mött varandra
Numera hånar och fördärvar.

Tänk att två kroppar som har förts samman
Numera agerar hårda motståndare.

Jag tror jag hatar dig
Men innerst inne finns du kvar som en låga som för evigt brinner.
Jag hatar dig, som jag en gång älskat.





Fri vers (Fri form) av Projekt överleva
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-21 00:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ärlig smärtsam text som dryper av vanmakt och sorg. Bra.
2018-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Projekt överleva