Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar....och nästan (Haiku)

Ibland gråter jag tårar strömma

din kärlek tillåts blomma fast jag ropar

Nästankärlek finns också på Konsum!

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-10 14:42



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina rader!
2018-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy