Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leendets Land!

Nu har vi väl haft

fred i två hundra

år?....

Vi har inte

slutat kämpa!

Å, men rygg-

slutet har blivit

Mjukare tror

jag....

Å, humöret

Gladare!

Vi har nog rätt

Att le i Leendets

Land!

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-10 15:16



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert skaldat om oss som fr leva i ett fredligt land!
2018-07-12

  Marita Ohlquist VIP
Vi har det bra som lever i fred och frihet!
2018-07-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin uppmuntrande text! Vi har trots allt varit förskonade från mycket elände. Så vi har en del att glädjas åt.
2018-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy