Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

616.LET'me KNOW YOUR POINT ABOUT...,

1.
började en anhängare fundersamt och
såg ut över stadion med en studerande
blick,
"Varför skall VM och annan stor idrott
i allmänhet ska ske under ländernas
flaggor?"

2."Knasig fråga!",fnissade ett annat fan.

3.Den tredje,med pondus,

"Det nationella privilegiet får chansen
att DÅ vara politiskt inkorrekt."

4."Just precis!!!...för att påminna alla
om vilka man ska heja på av full hals när
* vissa * är för packade.",svarade den fjärde.

De skrattade i samförstånd och var och en
av dem höjde sin flagga och viftade
med dem i luften pojkaktigt,barnslig cool...
ha ... ha ... ha ...




Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-11 08:39



Bookmark and Share


  petter rost
Ja så länge flaggor, maskeringar och annan utstyrsel handlar om att fotboll är - och ska vara - en lek där vi alla deltar, tjoar och hejar och famnar om varandra av hjärtats fröjd – då finner jag flaggor och hejande helt ok. Men när det handlar om nationer som blåses upp eller pyser samman, missaktning och ytterligare former av hat – då är jag inte alls med.
2018-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP