Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstnären III

När hästens ögon
skiftat
från oro och förvirring
Blicken fyllts
av beslutsam acceptans

När kvinnan
vänt sin handflata
mot mannens kind
Redo att smeka
den runda hakan

lämnar duvan bilden
för att möta oss
med sitt uråldriga budskap




Fri vers av Sören Karlsson
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-11 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören Karlsson
Sören Karlsson