Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I samma ögonblick

Medan fjärilar
dansar i solen
över broccoliblommorna
skriker män
i vita skjortor
ut sitt hat
på en ö i östersjön




Fri vers av Sören Karlsson
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-11 08:51



Bookmark and Share


  thyra
Nuet är ofta på ett ställe för oss men här finner du nuets godhet och ondska på samma gång. Fint!
2018-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Sören Karlsson
Sören Karlsson