Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Statyerna

Vem bryr sig om
statyerna
som står där
vackert formade
men helt oanimerade
om än utförda i 3D

Vem bryr sig
Inte måsarna
som slåss
om en slängd kebab rest
som tre brittiska brexitörer
bakom gatuköket

Inte du
som gled förbi
på spårvagnen
med blicken
fastskruvad
vid mobilens skärm

Vem bryr sig om
statyerna
som står där
medan vi rusar fram,
lycraklädda,
på jakt efter ______




Fri vers av Sören Karlsson
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-26 06:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören Karlsson
Sören Karlsson