Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstnären IV

När barnens frågor
tystnat
deras ögon slutat
glimra
När bilar brann
och skratten slutat pärla -
fyllts av hån
och svärtad ilska -
lät han penseln
vila
Såg den vita hästen
skifta till svart
och förstod
att tiden var kommen
att lämna
Låta båten
sakta glida ut
i den svart natten




Fri vers av Sören Karlsson
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-21 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören Karlsson
Sören Karlsson