Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om

Om jorden
aldrig vätts
av våra tårar

Marken aldrig känt
sorgens salt
sippra genom sanden

Om tranan bara
dansat av glädje
och oron
inte varit en del
av harmonin

skulle var tanke
födas död
och var smekning
falla som
vissnande löv mot marken




Fri vers av Sören Karlsson
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-02 06:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören Karlsson
Sören Karlsson