Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

Du lilla barn i världen,
nyss sprang du sommarvarm.
Nu faller höstens löv
i din barndomspark.
Chanslös ser du storögd
på förändringen.
Många har berättat
ännu fler förklarat,
men du var inte beredd.
Rädslan hindrar dig
gå vidare.
Tiden gör det omöjligt
att vända om.
I tysthet saknar du
handen
som förr fört dig i säkerhet.




Fri vers av alikavalika
Läst 272 gånger
Publicerad 2006-06-10 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alikavalika
alikavalika