Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tvivlar Eliza

Trodde att den här våren
skulle för mig bevisa
Hur de själsliga såren
blev läkta av dig Eliza

Men någonting gick galet
det gör mer ont nu än förr
Försent att ångra valet
öppna springan i min dörr

Jag känslorna förbannar
ljuva rusets fria fall
Ingen kärlek här stannar
mörker sluter sagans all

Tappar tro och hopp om dig
känner hur jag själsligt dör
Ingenting kan trösta mig
Eliza, vet du inget hör...




Fri vers av hawkeye
Läst 306 gånger
Publicerad 2006-06-10 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye