Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kungsfågeln

Det var inte det
att jag inte ville se
att jag inte ville veta

Det var inte det
det var inte så

Det var mer
om att våga
om att inte våga

För du vet, Kungsfågeln
den minsta av fåglar
men med ett namn om något större
om något modigare
också för en drömmande själ
i litet format




Fri vers (Fri form) av Kungsfågeln
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-12 11:10



Bookmark and Share


  TT
Fantastiskt bra! Orden griper tag och sätter sig. Mycket bra diktat!!!
2018-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Kungsfågeln
Kungsfågeln