Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker

Svarta tecken fyllda av förakt
målar sanningar utom kontroll

Sidor fyllda av hoppfullhet
raseras i tangenters hastighet

Mörkret jagar det dunkla ljuset
finner tillit till ondskans tid




Fri vers (Fri form) av Kungsfågeln
Läst 491 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-22 13:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
NMR menar jag. Sorry.
2018-07-22

  Larz Gustafsson VIP
Visst. Får vi bara bort SMR så blir allt frid och fröjd igen.
Hur naiv kan svensken bli?
Ondskan finns i oss alla.
2018-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Kungsfågeln
Kungsfågeln