Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min första dikt.


Ocean/Känslor vi har

En droppe sorg
En droppe sol
Ett stänk oro
Oändligt blått, gäss av kärlek
Båtar små av bekymmer
Vi seglar alla, mer eller mindre




Fri vers av ebbab
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-13 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ebbab