Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höst

gula, orangea och brunfläckiga löv flaxar förbi
susar genom vinden som svalor,
sjungandes en ljus melodi
runt och runt och runt tills de landar i en hafsig hög,
röken simmar långsamt upp till himmelen och fyller våra lungor med en dov doft av jord och värme,
isiga fingertoppar darrar i takt,
jackor knäpps igen och dras närmre bröstet,
sommaren är sen länge glömd,
de enda minnet kvar är våra varma, lysande kinder,
en rosig ton som stiger i takt med flammorna,
jag ser en glimt av rött i ditt öga när du står där och ser på




Fri vers av ebbab
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-24 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ebbab