Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spegelen

Varje gång jag ser i spegeln
I regel

Önskar jag att det va nån annan som stirra tillbaka
Bejaka´

Som analyserade
men inte förnedrade

Jag är den största hataren som gud skapade

Tillfälligt tom, smakar blodet i min gom

Ett framtida bekymmer, alla fina flickor rymmer

Vems problem är mina problem?







Bunden vers (Rim) av ebbab
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-27 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ebbab