Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

luft

Jag har precis har kommit upp för luft och piskas av en till sträng våg
Vattnet omkring mig slår om och om och om
Jag kan inte andas
Jag tror att jag är säker och sen dras jag ner i djupet igen
Allting blir mörkt
Allting bli kallt
Och jag flyter
Men aldrig till ytan

Hur många gånger ska jag drunkna
Hur många gånger ska jag doppa mina tår i havets djupaste punkt
En lerig, dunkel botten där allt jag fångar rinner genom mina fingrar
Där allting är så tyst att jag bedövas av mitt eget hjärtas slag
Jag kan inte andas
Mina lungor brister, jag kan känna blodet dunka långsamt genom mina vener, det kittlas i mina fingertoppar och ögonen sticker
Allting blir mörkt på nytt
Allting blir kallt på nytt
Allting blir tyst på nytt




Fri vers av ebbab
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-14 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ebbab