Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

J

Min andedräkt luktade mint, tandkräm.
Hennes urtvättade t-shirt, rök.
men jag vande mig, gillade det nästan
Tårarna rann långsamt, långsamt
Som om de nästan inte ville lämna min kropp, de ville stanna, hålla in sorgen och ångesten lite till
Inte riktigt släppa taget


"Är jag en svag människa?

Nej.

Jag känner mig svag.

Du är en av de starkaste människorna jag känner."




Fri vers (Fri form) av ebbab
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-13 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ebbab