Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Möte i Humlekärr, under den stora torkan, djupt inne i Kolmårdens skogar.


Herr Myskbock

Han landade på hatten
kände in stämningen
med sina långa antenner
kröp över frukostbordet
och presenterade sig:
Mitt namn är Myskbock -
och ni min fru?
Jag stammade lågt
mitt hemligaste namn
medan jag beundrade
de gyllene vingarna
Han viftade artigt
med antennerna
och lyfte mot det blå
brummande en ton
som trängde igenom
allt jag var och ville bli




Fri vers (Prosapoesi) av HEM
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-13 19:25



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Tankar om en händelse
2018-07-13
  > Nästa text
< Föregående

HEM
HEM