Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blev ledsen

när jag märkte hur lite läsningar jag har fått på
mina alster och texter den senaste tiden
Och det oavsett semester tider
Släppte en liten tår
För jag tror inte att ni riktigt förstår hur mycket
tid och energi som jag har lagt ner på det här
skrivandet för att göra min röst hörd
Så när ni inte läser vad jag skriver om blir jag
ju lätt lite störd, smått förstörd
Känner mig då lite som en nörd, då jag tycks
ha fått ett nytt öppet sår
För har verkligen mina alster och texter numera
blivit så dåliga att ni har tröttnat på
att dem beskåda
Läsa dem
Ögna igenom dem
Ja, då kanske det är lika så bra att jag slutar
att dela med mig av mina tankar och tackar
för mig och går
Försvinner iväg utan ett endaste spår och
hoppas på bättre lycka någon annanstans
där jag hoppas att alla mina nya läsare
vill ge mig en rättvis och ärlig chans
till dominans
hihihi
Skoja bara
Ja, för om det ändå vore så väl ändå

Jag blev ledsen när jag märkte…

Ken Cassel
14/7-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-14 05:21



Bookmark and Share


  AKT VIP
Gå inte, dela med dig, du hörs.
2018-08-12

  Lynx63 VIP
Näää du e ju BÄST / Kram
2018-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel