Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löftet

Vi två
tills döden skiljer oss åt
Eller fyra rader på ett papper
En pakt
för livet, mot tidens tand
upphävd den dag vi slutade att se varann
Darrande stämma
Torkande bläck
Försonande famn




Fri vers (Fri form) av Erapoetina
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-15 22:20



Bookmark and Share


  Domenico VIP
Styrkan i två...oövervinnerliga...till den plötsliga förändringens tid...
En speciell text!
2019-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Erapoetina
Erapoetina