Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte-min-katt

Inte-min-katt
Kommer förbi
Och vill bli klappad
Varje kväll

Jag undrar
Hur det känns
Att alltid vara välkommen




Fri vers av Marina Eugenia
Läst 695 gånger
Publicerad 2006-06-10 22:37



Bookmark and Share


    mellanmål
Sant och sorgligt- berör.
2006-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Marina Eugenia
Marina Eugenia