Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ryggradslös

Ryggradslös och utan segel,
Ringdans kring din nakna hud.
Bortom sans, i nattens spegel,
Vingar smektes av det ljud
Som för alltid kommer klinga
Över nejder, berg och sjö.
Snaror spändes, utan ände,
En dag ska vi alla dö.




Fri vers (Fri form) av Ljungeld
Läst 330 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-07-16 19:56



Bookmark and Share


    Askanden
Den satt.
2018-07-17

  Larz Gustafsson VIP
Supersnyggt!
2018-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Ljungeld
Ljungeld